Renarom – transporturi agabaritice, speciale și de mărfuri

Servicii

servicii

Transport

utilaje constructii

Renarom Trans poate asigura gestionarea transporturilor de utilaje de constructii de mare tonaj (macarale, basculante buldozere, excavatoare, foreze etc), avand la dispozitie camioanele si echipamentele necesare pentru a acoperi toate procedurile necesare demararii si aducerii la indeplinire a acestora.

Transport

utilaje agricole

Transporturile speciale agabaritice implica si transportul utilajelor agricole (tractoare, combine, semanatori, materiale agricole, masini de recolat sau alte echipamente pentru uz agricol). De multe ori, acestea au gabaritul depasit, fiind necesar un transport special pentru deplasare. Asiguram transportul utilajelor agricole in conditii de maxima siguranta si legalitate, indeplinind la termen solicitarile clientilor.

Transport

utilaje de mare tonaj

Fiindca utilajele de mare tonaj (autospeciale, autocisterne etc) au dimensiuni sau greutate ce depasesc limitele legale, transportortul si gestionarea acestora se poate efectua numai prin intermediul autovehiculelor autorizate si speciale, sub supravegherea unui personal profesionist.

Transport

piese voluminoase

Dispunem de un parc auto cu automcamioane si remorci profesionale prin care asiguram transportul pieselor cu gabarit depasit sau voluminoase, precum containere, structuri metalice, paleti, porti, stalpi fier forjat, componente metalice, grinzi sau stalpi de beton si alte tipuri de incarcaturi supradimensionate.

Transport

echipamente industriale

Echipamentele industriale (generatoare electrice, panouri solare, componente instalatii eoliene, echipamente foraj petrolier, macarale industriale, motoare electrice si alte tipuri de dispozitive industriale) se incadreaza in cerintele transportului de tip agabaritic, avand nevoi speciale de transport si manipulare.

Transport

ECHIPAMENTE MILITARE

Din cauza greutatii, dar si a dimensiunilor foarte mari, echipamentele si vehiculele militare au nevoie sa fie transportate conform legislatiei (OG nr. 43/1997) privind transporturile speciale.

Aceste tipuri de transport implica anumite trasee prestabilite si efectuate conform indicatiilor autoritatilor publice. Echipa Renarom Trans poate asigura demararea procedurilor si realizarea intregii operatiuni de transport si manipulare conform normelor legale.

SOLUTII CONEXE

one-stop-shop pentru transporturile speciale și agabaritice

Obținerea autorizațiilor speciale de transport

Studiu de traseu

Escorta transporturilor agabaritice

Încărcarea și descărcarea mărfurilor

Call Now Button